sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Liisa Ihmemaassa, Alice in the Wonderland


 Maaritti Ihmemaassa oli Liisa Ihmemaassa näyttelyssä.
Hampurin taidehallissa (Hamburger Kunsthalle) oli vaikuttava kokoelma teoksia, jotka käsittelivät aihetta hyvinkin laajasti mm.lapsi prostituutio oli myös esillä joissakin teoksissa. Näyttely oli hyvin vaikuttava, laaja ja ajatuksia herättävä ja siitä innostuneena latasinkin Ipadilleni ko. kirjan ja tuo nettikirja on valloittavan huippuhauska, pienine animaatioineen joten kannattaa klikata tuo yllä oleva Youtube video ja jos omistaa ko. laiteen niin suosittelen latausta.

http://www.wn.de/Welt/Kultur/2012/06/Kultur-Wie-Alice-im-Wunderland-Kuenstler-inspirierte
Istuin tuolla-, kuvan sohvalla ja tuli tunne kuin olisin lapsi jälleen, siinä oleminen nauratti ja heiluttelin jalkojani aivan samoin kun lapsena, hämmästelin itsekseni miten lyhyt on aikuisen matka lapsuuteen.
Sohvalta voi katsoa eri taiteilijoiden videoita televisiosta, liittyen ko.aiheeseen ja ohjelmia hallitaan ISOlla kaukosäätimellä. 
Mielestäni jokaisella pitäisi olla kotonaan liian iso sohva johon pitäisi saada piiloutua pahalta maailmalta tai turvaan muutenvaan. Kahvila jossa olisi isoja huonekaluja, mistä sellainen?! Kiireellisille ja stressaantuneille ihmisille terapiasohva ilman terapeuttia.

Tässä linkki näyttelyn sivuille:

Teetä kiitos ja pala suklaakakkua ja ehkä vielä ihana mansikka leivos...........

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti