sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Mun Turku -Åbo
Kävin ja oleskelin paripäivää turus. Kylmiä, tuulisia ja suojassa auringonlämpöisiä päiviä joihin mahtui läheisten ihmisten tapaamisia, herkuttelua, ostoksia ja paljon jutustelua. 
Kaunis, muistojen täyttämä turkuni, jonne en ottanut kameraa mukaani, siksi että en unhottuisi vain kuvaamaan kaikkea ympärilltäni. Yllä olevat kuvat ovat kännykästä kun oli ihan pakko tallentaa sillalta kevätkukat ja pari jokimaisemaisemakuvaa kun nuo talot ovat niin hienoja. Ensikerralla otan järkkärini ja kuvaan -pakko tehdä niin.

Turunmurret ole yrittäny muistel ja palautta niit sanoi mitä mu fammun puhus. Hän ja häne aikalaise puhusiva niinpal hauskast ja ain ol jotta jäynä miäles, vaik ei sitä ulkopaikkakuntalaise ain hoksa kun puhusiva sillai nurikurisest, sillai et lause alottetti negatiivisest ja sit jokku luuleva et tääl olla kiukkusi vaiks ei ollakka. 
Meri, saaristo, ruatsin läheisyys, satamalaiva, kaupunkin historia ja kaik mitä ne antava, ova muodostane turun ja se o ollu mun kasvualustan ja siit mä viälki saan ideoit tekemisiini.

2 kommenttia:

  1. Oi, sinä olet ollut täällä! Tuo narsissisilta on kyllä kaunis. Iloitsen joka kerta, kun nuo kukat ilmestyvät. Se on aina iloinen yllätys.

    VastaaPoista
  2. Niin olin ja nautin! Narsissit siellä sillalla olivat niin runsaat ja kauniit, että ajattelin muuttavani asumaan ko.sillalle asumaan joksikin aikaa .. teltta sinne ?

    VastaaPoista